imatges

Donut clàssic

INGREDIENTS:

  • 250g de farina de força.
  • 250g de farina normal.
  • 30  de llevat fresc.
  • 50  de mantega sense sal.
  • 2 ous.
  • 200 ml de llet.
  • 8  de sal.
  • Nou moscada en pols.
  • Oli d’oliva.

 

 

ELABORACIÓ:
1. Dissoldre el llevat fresc en una mica d’aigua calenta.
2. En un bol barrejar la farina, el sucre, la sal i la nou moscada. En un altre bol, introduir la mantega (desfeta), els ous, llet i el llevat dissolt en l’aigua.
3. Començar a batre amb la màquina i anar afegint la primer mescla. Primer 1/3, batre, un altre 1/3, continuar batent i finalment l’últim.
4. Pastar fins que s’enlairi la massa del bol. Untar aquest amb oli i deixar reposar una hora la massa tapada amb paper film i un drap de cuina net.
5. Estirar la massa resultant i tallar els donuts amb un motlle.
6. Fregir els donuts amb l’ajuda de paper vegetal perquè sigui més fàcil a l’hora d’introduir-ho en la paella. Aproximadament 30 segons per cada costat fins que daurin i posar-los en un paper absorbent.
7. Emplenar al gust. I ja

Donuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *