Comentaris imatges

Donut de carbassa

INGREDIENTS:

  • 80g de farina de civada.
  • 75g de farina de blat.
  • 50g de panela o sucre de coco o morè.
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  • 1/2 tassa de llet de coco de llauna (125 ml)
  • 1/4 tassa de puré de carbassa (65 g)
  • 1 i 1/2 culleradetes de vinagre de poma.

 

ELABORACIÓ:

  1. Preescalfa el forn a 200 º o 400ºF.
  2. Fes la farina de civada, la de blat sarraí, la panela o el sucre, i el bicarbonat en un bol i remou.
  3. Afegeix la llet de coco, el puré de carbassa i el vinagre i torna a remenar fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
  4. Pots greixar el motlle per donuts amb una mica d’oli de coco perquè els donuts no s’enganxin, encara que si és antiadherent o no s’enganxa no cal.
  5. Reparteix la barreja entre els buits del motlle.
  6. Enforna’ls durant uns 15 minuts o fins que es daurin. Treu-los del forn i deixa’ls refredar almenys 10 minuts abans de treure del motllo.
  7. Un cop freds els pots decorar amb panela i canyella en pols. Només cal barrejar un parell de cullerades de panela o de qualsevol altre tipus de sucre amb 1/2 culleradeta de canyella en pols i untar els donuts en la barreja.
  8. Pots guardar els donuts a la nevera en un recipient hermètic durant 4 o 5 dies.

 

Nutrició per 1 donuts:

 Calories: 150, Sucre: 9,2 g, Sodi: 110 mg, Greixos: 5,9 g,

Greixos saturats: 4,3g, Hidrats de carboni: 22,3 g, Fibra: 2,2 g, Proteïna: 3,2 g

Donuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *