Comentaris imatges

Donuts de formatge i melmelada de pebrots escalivats

INGREDIENTS:

  • 220 gr de farina
  • Una pisca de sal
  • Mig sobre de llevat
  • Dos ous
  • 30 gr de mantega
  • 185 ml de llet
  • Unes gotes de suc de llimona
  • 200 g de formatge provolone
  • Melmelada de pebrot escalivat
  • Alfàbrega, orenga i romaní sec picat
  • Llavors de sèsam torrades

 

ELABORACIÓ:

  1. Tamisem la farina amb la llevat i la sal, i barregem bé amb unes varetes.
  2. En un altre bol barregem els ous , la mantega fosa, la llet i el suc de llimona.
  3. Aboquem la mescla d’elements líquids sobre la mescla d’elements secs fins a aconseguir una massa llisa i homogènia. Batem bé fins que estiguin tots els ingredients integrats i afegim el formatge ratllat.
  4. Passem la mescla a un a màniga pastissera per a repartir en el motlle dels donuts.
  5. Posem el motlle al forn i esperar que estiguin doradets.
  6. Conforme anem traient els donuts del motlle, els anem deixant refredar en una reixeta.
  7. Quan ja els tinguem tots fets i ja tebis cobrim amb la melmelada de pebrot rostit i empolvorem amb sèsam torrat i alfàbrega mòlta. I llestos per gaudir!!!

Donuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *