INGREDIENTS:

  • Mitja coliflor
  • 1 tomàquet pera
  • 1 tira de pernil o gall d’indi
  • 60 g de formatge rallat
  • 2 ous
  • Pebre
  • Orenga
  • All en pols

 

ELABORACIÓ:

  1. Primer neteja la coliflor de manera que només et quedi la part de la “flor”, que serà la part que utilitzaràs.
  2. Pica la coliflor crua en una minipimer, i després mitjançant un drap de cuina tira la coliflor i escorre-la.
  3. Pela i pica el tomàquet en quadrats petits. També pica el pernil en trossos petits.
  4. Barreja tots els ingredients: la coliflor picada amb els ous, el tomàquet, el pernil, el formatge rallat, la pebre, l’orenga i l’all.
  5. Un cop estigui tot barrejat en una massa homogènia fes la forma d’un donut i cuina’l a la paella fins que adquireixi un color daurat.