INGREDIENTS SÒLIDS:

• 1 1/4 tassa de farina d’ametlla blanquejada
• ¼ culleradeta de bicarbonat de sodi

INGREDIENTS LÍQUIDS:

• 3 cullerades de xarop d’auró pur, grau B
• ¼ culleradeta d’extracte d’ametlla
• ½ culleradeta d’extracte de vainilla
• 2 cullerades d’oli de coco, fos
• 1 culleradeta de vinagre de sidra de poma
• 2 ous, a temperatura ambient, blancs i
gemmes separades

ELABORACIÓ:

  1. Precalenta el forn a 180 °C. Greixa la teva safata de donuts de 6 motlles amb oli de coco.
  2.  Combina els ingredients sòlids en un bol mitjà. En un altre bol mitjà combinar tots els ingredients líquids. Tots els ingredients excepte clares d’ou.
  3.  Mescla els ingredients líquids del bol amb els ingredients sòlids i poseu-los a un costat.
  4.  Bat les clares d’ou fins que es formin els pics ferms. Afegeix suaument les clares d’ou a la massa.
  5.  Distribueix igualment la massa entre els 6 motlles de donuts. Allisar les tapes de cada donut. Enfornar per a 12-15 minuts fins que estigui lleugerament daurada.
  6.  Deixa que els donuts es refredin, i treu-los dels motlles i després refreda’ls a la nevera durant mitja hora.