INGREDIENTS:
Pels donuts:
• 2 tasses de farina sense gluten
• 1/2 tassa de sucre de canya orgànica
• 2 culleradetes de llevat
•1/2 d’un sobre de bicarbonat
• 1/4 culleradeta de sal
• 1 culleradeta de canyella
• 1/4 culleradeta de pebre vermell
• 1/4 tassa de cardamom mòlta
• 1/4 culleradeta de clau en pols
• 1/2 culleradeta de gingebre mòlta
• 1 i 1/3 tassa de llet d’ametlles
• 1/4 tassa d’oli de coco
• 1 culleradeta d’extracte de vainilla

Pel glacejat:
• 1 tassa de sucre glaç
• 1/2 culleradeta de canyella
• 2 cullerades de “ jarabe de arce”
• 2-3 culleradetes de llet d’ametlla

ELABORACIÓ:

1. Preescalfa el forn a 205 graus i a la paella tira-li un esprai d’oli de cuinar.
2. Barreja tots els ingredients secs a un bol i deixeu a part.

3. En un bol separat, bat els ingredients líquids (humits) fins que s’incorporin.
4. Aboca els ingredient líquids amb els secs i barreja’ls fins que es combinin entre ells.
5. Col·loca la barreja a una màniga pastissera o a una bossa amb un forat a la punta.
6. Col·loca la massa al motlle omplint ¾.
7. Forneja durant 10-12 minuts o fins que un escuradents surti net del donut.

8. Per fer el glacejat, barreja tots els ingredients del glacejat en un bol profund fins que quedi amb una textura suau. La barreja ha de ser suau però no massa prima. (Si la massa es molt prima, només has d’afegir més sucre glaç).
9. Una vegada que les rosquilles estan fredes, enfonsa-les al glacejat i afegeix per sobre les nous pacanes triturades per sobre.
10. Deixa reposar durant 30 minuts perquè el glacejat s’endureixi.

 

NUTRICIÓ:
• Tamany de la porció: 1 donut
• Calories: 436
• Sucre: 27g
• Grassa: 13g
• Grassa saturada: 4 g
• Carbohidrats: 91g
• Fibra: 4g
• Proteïna: 3g