INGREDIENTS:

Pels donuts:

  • 1 ½ tasses de farina
  • ¾ tassa de sucre
  • 1/3 tassa de cacau sense sucre
  • 1/2 tassa de llet
  • Una culleradeta de llevat químic
  • Dos ous
  • Dos cullerades de mantega
  • Un pesic de sal

Pel glacejat dels donuts:

  • Una tassa de dolç de llet
  • 100g de xocolata amb llet per fondre
  • Una cullerada de llet
  • Lacasitos Gold per decorar

ELABORACIÓ:

  1.  En un bol batem els ous amb la llet i la mantega fosa.
  2. Barregem la farina amb el sucre i el cacau.
  3. Incorporem el llevat i un pesic de sal i incorporem els ous batent bé amb les varetes.
  4. Greixem els motlles dels donuts i emplenem amb la massa cadascun d’ells sense omplir-los del tot.
  5. Enfornem els donuts durant uns 6-8 minuts a 175ºC.
  6. Esperem que es refredin lleugerament abans de glacejar-los amb el dolç de llet que escalfem al microones perquè tingui una textura una mica més líquida i ens permeti glacejar millor.
  7. Quan estiguin tots amb dolç de llet cobrim amb la xocolata fosa també al microones amb la cullerada de llet.
  8. Adornem amb els Lacasitos Gold abans que es refredi la xocolata fosa.