INGREDIENTS:

  • 125 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 30 g de sucre
  • 90 ml de llet semidesnatada
  • 1 ou
  • 1/2 culleradeta de vainilla
  • 3 cullerades d’oli vegetal
  • 9 galetes Oreo triturades

Pel glacejat:

  • 100 g de xocolata blanca
  • 2 cullerades de llet semidesnatada
  • 5 galetes Oreo trossejades

 

ELABORACIÓ:

  1. Preescalfem el forn a 165º C., i mentrestant greixem les cavitats de la safata de coure dels donuts amb una mica d’oli vegetal.
  2. Per preparar la massa dels donuts, en un recipient combinem la farina, el sucre, el llevat i la sal. En un altre recipient, combinem la llet, l’ou, la vainilla i l’oli. Ho passem tot a un sol bol i barregem bé amb ajuda d’unes varetes fins que la barreja sigui homogènia.
  3. A continuació afegim les galetes Oreo triturades i barregem bé.
  4. Omplim una màniga amb la massa i anem omplint cadascuna de les cavitats del motlle per donuts 2/3 de la seva capacitat aproximadament.
  5. Posem al forn uns 13 minuts, o fins que inserint un escuradents, aquest surti net.
  6. Retirem del forn i deixem els donuts allà durant 10 minuts. Després els col·loquem en una reixeta perquè es refredin.
  7. Mentre preparem el glacejat, per a això desfem la xocolata blanca al microones o al bany maria tenint cura que no es cremi. Afegim les cullerades de llet i barregem bé fins a tenir una cobertura de xocolata cremosa.
  8. Submergim cada donuts en la xocolata blanca i els posem a la reixeta perquè l’excés de xocolata caigui sobre ella. Seguidament escampem les molles d’Oreo per sobre de la xocolata abans que aquesta s’endureixi . I ja el tenim fets!!